Uutisia Tapahtumia Vänttisiä Vänttisköitä

Lokakuu 2002
la 5.
Sukuseuran hallitus kokoontui Pieksämäellä
Seuraava Sukujuhla päätettiin pitää Pieksämäen Savonsolmussa 9.8.2003.

Marraskuu 2002
ti 5.
Työryhmä Marketta, Marjo, Heimo, Kalevi ja Paavo kokoontuivat ideoimaan webbisivujen rakennetta ja ulkoasua

Vänttisten sukuseuran rahastonhoitaja Kalevi Sutinen onniteltavana 70-vuotispäivän johdosta. Onnittelijoina Marketta Pöllänen, Annikki Vänttinen ja Sakari Vänttinen.

Pekkalan tilan nykyinen isäntä Jaska Vänttinen esittelee sukuvaakunaa.

31.3.2004

Sukumme kantatilalle Härmäniemeen syntyi poika Antti Vänttiselle ja Elina Nissiselle. Poika sai kasteessa nimekseen Topias Valtteri. SYDÄMELLISET ONNITTELUT!

12.3.2016
Pekkalan perhe

Pekkalan talon talon isännät, Antti Vänttisen perhe, saivat kunniakirjan.

kunniakirja

OTA YHTEYTTÄ!
Tarinat ja tapahtumat ovat kysyttyä aineistoa lehden teossa. Siksi pyydämme, että otat kynän esille ja kirjoitat muistiin - tarinoita ihmisistä, tapahtumista - sukukatsauksia - lauluja - muistikuvia tavoista tai mitä tahansa, mikä liittyy itseesi, perheeseesi, sukuusi, savolaisuuteen, suomalaisuuteen.... Ota yhteyttä Riittaan puh. 0500-671 191 tai Heliin 040-731 4744.
Tehdään W-viestistä yhdessä numero YKKÖNEN sukuseuralehtien joukossa!