Kuvasatoa kesän 2002 vuosikokouksesta Kangaslammilla

LAHJOITUS KANGASLAMMIN SEURAKUNTATYÖHÖN

Kalevi Sutinen ja Marketta Pöllänen luovuttivat 100 euron shekin Jukka-Pekka Sepperille. Taustalla näkyy osa Eva Ryynäsen valmistamaa kaunista alttaritaulua Kangaslammin kirkossa.

Sukuseuramme halusi muistaa suvun kantaseurakunnan lapsia luovuttamalla osan 20-vuotissukujuhlan arpajaisten tuotosta Kangaslammin seurakunnalle. Marketta Pöllänen totesi ojentaessaan 100 euron shekin kirkkoherra Jukka-Pekka Sepperille, että seurakunnalla on aina ollut ja tulee jatkossakin olemaan merkittävä rooli sukumme jäsenten elämässä ja elämänvaiheiden taitekohdissa. Sepperi kertoi lahjoituksen menevän tällä kertaa vähävaraisten lasten joululahjojen hankintaan.

Sukujuhlavieraat kunnioittivat menneitä sukupolvia kokoontumalla 20-vuotisjuhlan alkajaisiksi Kangaslammin vanhalle hautausmaalle seppeleenlaskuun ja hartaushetkeen

Jukka-Pekka Sepperi piti hartaushetken vanhalla hautausmaalla.

Heli Loikkanen, Sakari Vänttinen ja Marketta Pöllänen laskivat seppeleen sukuhaudalle.

20-vuotissukujuhlaan osallistui 106 henkilöä. Sää suosi juhlintaa, aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta.

Heimo Pöllänen oik. jututtaa Saksasta saakka tulleita juhlavieraita.

Mitä syvemmällä juuret, sen leveämmällä oksat, todettiin sukujuhlamme tervetuloplakaatissa. Sen edessä istuvat sukujuhlan vanhin edustaja, Raakel Vänttinen valtikka hallussaan, sekä sukututkija Kari-Matti Piilahti.

Kuvasatoa kesän 2003 vuosikokouksesta Pieksämäellä

ruokoo

Sukujuhlan pöydän anti oli herkullinen.
leikkiä

Mikäpä voittaisi seuraleikkejä!

Sukujuhlien arpajaisten päävoitto, Fiskarsin kirves, osui Tuula ja Jaska Vänttiselle.

Kuvasatoa kesän 2004 vuosikokouksesta Heinävedellä

Hauska ohjelma naurattaa.
Heinäveden Vänttisten sukuhaudalla Marketta Pöllänen ja Annikki Vänttinen.
Sukujuhlilla ensi kertaa mukana olleet. Heinäveteläiset pistivät pystyyn oman kuoron.
Sukujuhlien vanhimman valtikka on löytänyt omistajansa, Elsa Kovelon. Vasemmalla Eila Koponen.

Kuvia kesän 2006 vuosikokouksesta Leppävirralla

Terevtuloa
Tervetuloa!
Sukua
Sukua on tullut paikalle.
seisomassaWänttisten laulu raikaa.

istumassaPuhetta kuunnellaan.
sukukirjaKantatilan nuori isäntäpari sai sukukirjan ensimmäisen kappaleen.
kaksi sukupolveaKantatilan edellinen ja nykyinen isäntäpari ottivat vastaan talon seinään kiinnitettävän muistolaatan.

Kesän 2014 liikunnallinen sukujuhla Joroisten seurakuntamajalla

Olli Räisänen sai vanhimman valtikan.
Vanhimman valtikan sai Olli Räisänen.
TornissaTornista näkee järvellekin
Tornista näkee järvellekin.
Näkymä tornista
Kokouspaikka tornista nähtynä.